Top garantie bij Toilet Markt

Ik had een een week geleden een nieuwe wc gekocht bij Toilet Markt.nl. de wc ging echter na een week al lekken. Ik belde naar Toilet Markt om ze mijn probleem uit te leggen. Ik baalde super erg dat de wc na een week al kapot was gegaan. Ik had gelukkig wel Garantie dus ik belde om het te laten maken. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag was er al een monteur om het te maken.

Garantie

Service

De monteur was erg vriendelijk en gaf mij erg goed en vriendelijk advies. Ik had na een gesprek met de monteur nog een aankoop gedaan op Toilet Markt voor een wc op de douche. Ik vond het wel handig dat ik twee wc’s in het huis zou hebben zodat ik niet telkens naar beneden moest lopen om naar de wc te gaan. Onder het kopje douche wc was een erg ruim aanbod te vinden van wc’s die je op de douche plaatst. Na de aankoop kwam de monteur de volgende dag al om de wc te plaatsen. Ik was erg tevreden over de manier waarop dat gedaan was en ik was superblij met de garantie die Toilet Markt mij bood.