Makelaar Schuytgraaf helpt u met het verkopen van uw woning

makelaarVoor het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken. Het is dan belangrijk dat u goed gecoördineerd wordt in het proces van begin tot eind. Makelaar Schuytgraaf van Heezen en Jansen makelaardij is de makelaar die u daarbij kan helpen. Zo hebben ze al een ervaring van tien jaar, dus weten precies wat ze te doen staan als het gaat om het kopen of verkopen van woningen.

Zo bestaat het team uit drie personen, waaronder twee makelaars/taxateurs en één binnendienstmedewerker. Zo is het contact tussen het bedrijf en de klant heel klein, dit wordt tot nu altijd als prettig ervaren door klanten. Doordat ze goede begeleiding en communicatie heel belangrijk vinden, kan het bedrijf zich goed onderscheiden van concurrenten.

Wat biedt Heezen en Jansen Makelaardij

Wanneer u aan de slag gaat bij makelaar Schuytgraaf, beginnen ze met een vraagprijs en een goed verkoopstrategie. Dit zorgt ervoor dat een woning eerder wordt verkocht. Daarbij zorgt de makelaar dat de woning op verschillende verkoop media komt te staan. Dit doen ze allemaal op een professionele manier. Zo krijgt elke woning een eigen unieke website, die je kan delen op verschillende social media. Zo gaat het verkoop nog sneller.