Bekijk jacobinterior.com voor alle projecten

Op de website jacobinterior.com kunt u allerlei soorten voorbeelden van projecten zien. U kunt voorbeelden van keukens of badkamers bekijken. In veel verschillende steden heeft het bedrijf Jacob Interior buitengewoon werk geleverd. U kunt natuurlijk ook naar de showroom van dit bedrijf gaan om projecten te bekijken. Jacob Interior heeft al een aantal jaren ervaring en zijn erg professioneel in het maken en ontwerpen van keukens.

Boekenkast van Jacob Interior

Via jacobinterior.com heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. Naast badkamers en keukens is het namelijk ook mogelijk om een boekenkast te laten maken. Ik wilde al heel erg lang een mooie boekenkast in mijn kantoor hebben staan. De medewerkers van Jacob Interior hebben mij erg professioneel geholpen en samen hebben wij een boekenkast ontworpen. Het resultaat is erg mooi geworden, ik heb een zeer unieke en moderne boekenkast gekregen.

Kledingkast

Ik was erg blij met mijn boekenkast van jacobinterior.com vandaar dat ik besloot om ook een nieuwe kledingkast te laten maken door Jacob Interior. Het resultaat van mijn kledingkast is precies hetzelfde geworden als mijn boekenkast, buitengewoon prachtig. Jacob Interior is een aan te raden bedrijf en ik kom zeker vaker terug!