Babyandmore is een echte aanrader

baby and moreBent u op zoek naar meubels voor de babykamer of de kinderkamer? Dan bent u bij Babyandmore aan het juiste adres. Zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende meubels. Door het ruime assortiment is er voor ieder kind en ieder interieur de geschikte babykamer of kinderkamer te vinden. Daarnaast verkopen ze ook topmerken zoals Bopita en Comingkids. Dit zijn merken die producten in het assortiment hebben, die volledig aan alle eisen en normen voldoen. Hierdoor weet u zeker dat uw kind zich in een veilige omgeving bevindt.

Over Babyandmore

Bij Babyandmore zijn ze sinds 2017 verhuist naar Den Bosch. Hierdoor zijn zij in staat om tot 22:00 uur ’s avonds bestellingen te verwerken. Doordat zij een enorm assortiment opgeslagen hebben in het magazijn in Den Bosch, biedt het de webshop ook steeds meer voordelen.

Bij Babyandmore werken er vele specialisten en deze kunnen u altijd helpen om de beste baby- en kindermeubels te vinden. Daarnaast heeft de website ook een chatfunctie waar u gebruik van kunt maken en u uw vraag kunt stellen. Babyandmore heeft het webwinkel keurmerk en scoort via Feedback Company een 9,2 op een schaal van 10. Dit geeft aan dat Babyandmore een zeer betrouwbare website is, en zeker een aanrader!